اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران

امروز شنبه ۸ اردیبهشت ۱۴۰۳

خبر شماره ۱۰۹۵

دو درخواست درباره نان و مواد غذایی

تاریخ انتشار: ۲۸ مرداد ۱۳۹۶ , بازدید: ۳۵۲۹
معاون اجتماعی وزارت بهداشت بر ضرورت تشکیل بیشتر نشست‌های شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به‌ریاست رئیس‌جمهور دکتر روحانی تأکید کرد.

 

 

معاون اجتماعی وزارت بهداشت بر ضرورت تشکیل بیشتر نشست‌های شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به‌ریاست رئیس‌جمهور دکتر روحانی تأکید کرد.

 

به گزارش روابط عمومی اتحادیه صنف دارندگان رستوران تهران به نقل از تسنیم، سید محمد هادی ایازی با تأکید بر ضرورت تشکیل بیشتر نشست‌های شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور به‌ریاست رئیس جمهور دکتر روحانی، اظهار داشت: انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور باید برنامه فرهنگ‌سازی در کاهش ضایعات مواد غذایی، بهبود وضعیت نان‌های تولیدی، و کالاهای آسیب‌رسان را در اولویت فعالیت‌های خود قرار دهد.

 

معاون اجتماعی وزارت بهداشت به مجمع ملی سلامت و دستاوردها و ضرورت‌های آن اشاره کرد و افزود: در مجمع استانی سلامت گزارش‌های گوناگونی از جمله امنیت غذایی ارائه می‌شود و انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور یک پتانسیل خوب برای بهبود وضعیت و ارایه گزارش در استان‌های کشور است.

 

به گزارش وزارت بهداشت، تفاهم‌نامه همکاری مشترک میان انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور و دبیرخانه شورای عالی سلامت و امنیت غذایی کشور در راستای بند 3-2 و بند 6 سیاست‌های کلی نظام سلامت و به‌منظور استفاده از شواهد علمی معتبر علمی در کاهش مخاطرات و آلودگی‌های غذایی و تغذیه‌ای تهدیدکننده سلامت و سیاست‌گذاری مبتنی بر شواهد در زمینه تأمین امنیت غذایی و بهره‌مندی عادلانه آحاد مردم از سبد غذایی سالم، مطلوب و کافی و نیز مطابق با وظایف شورای عالی سلامت و امنیت غذایی و اساس‌نامه انستیتو تحقیقات تغذیه‌ای و صنایع غذایی کشور امضا شده است.

پیوندها

تمام حقوق مادی و معنوی این وبسایت متعلق به اتحادیه صنف دارندگان رستوران و سلف‌سرویس‌های تهران می باشد و هرگونه کپی برداری پیگرد قانونی به همراه دارد.
© rst-teh.ir All rights reserved 2016